» DAGENS OUTFIT!





/Vita byxorna: Ginatricot / Gröna linnet: hm/ Väska: Gina och vicky väska från barcelona/

» Mässan.

Var på mässan idag med Towe :) det var väll ganska kul.. vi stod typ bara där i en timme, men i slutet  så fick vi ta lite bilder utav media programet :) men jag ska se om jag kan fixa alla bilder dom tog på mig och Towis :) sen hade jag prov i psykologi, det gick väll sådär :P
 
 
 

» Gymnasier mässan, dagens planering.. osv

Hej hopp! eller god morgon (07.16)
Idag så hade jag tänkt att jobba hemifrån, jag hade även tänkt att spela in en video, men jag vet inte ifall jag skall fortsätta ladda upp på videofyme (izabelledarvelid) eller ifall jag ska skaffa youtube igen! aja, får se hur jag gör, jag vill ju gärna kunna använda våran filmkamera vi har hemma (med autofokus och view finder) och sen jag kan ju redigera i typ imovie, och om jag använder videofyme så måste jag filma med mobilen och redigera i appen typ.

aja, idag och imorgon (onsdag & torsdag) är det gymnasier mässa, och jag ska vara där imorgon och representera mitt program, sam sam :) hoppas att jag träffar på mina förra lärare! vore superkul!


» FIT ME

köpte denna i fredags när jag var på stan med Towe och några till, och detta är verkligen min favorit "all over" concealer, till dess pris iallafall! 99 kr på åhlens och 89 kr om du är 16 eller över! blev så jäkla avis på Towe för att hon köpte en likadan concealer och hon fick 10% rabbatt och inte jag :-(

» FREDAGS.

ja i fredags hade ju Lizette (min storasyster) sin 18 års fest och det var svin kul, dessvärre tog jag inga bilder där, utan tog bara med systekameran hemma innan vi åkte dit. så ja, jag gjorde ett collage utav bilderna istället!
Så himlans snygga bilder ;-)