» Sunset

sminkningen jag gjorde idag blev jag galet nöjd med, den framhäver min ögonfärg något otroligt på bilder och irl! använde mig utan orange och lila

» KLIPPT MIG?!

Haha har fan glömt att skriva om det, men jag var ju vid frisören för första gången på länge och klippte av typ 2 dm! det är fortförande jätte långt men det ser såå mycke fräschare ut i topparna! så här är 2 efter bilder, jag hade en före-bild också men den blev inge bra.
8838111980 

» CHERRY ME

var tvungen att köpa den eftersom att jag var vid tandläkaren igår igen (var där i förrgår också) och skulle laga mitt sista hål och dom har ju typ 12 sugmaskiner i munnen samtidigt som dom stretchar sönder läpparna, och igår var jag helt förlamad i exakt halva munnen, upp till ögat och i örat (?!)

» Tråkig dag.

Tjenare
idag är en sån här tråkig dag, var vid tandläkaren kl 1 och lagade ett hål och halva munnen är forförande bedövad, suck. Ska göra nudlar nu iallafall, bye!

» Shoppade lite snabbt.

sprang in förbi affären påväg hem, det blev en victoria sectret body lotion i love spell, tresemmé hårinpackning och maybelline's FITme puder (som jag äääälskar) 

» en helg med floris och vänner

Som rubriken säger, Flora sov vid mig typ hela helgen och vi har druckit massa iste och gått på fest med kompisar #superkul :)))

» Mitt skrivbord

Städat och fint :)

» S H A D E S

Mina nya flashiga brillor med silver kedja, fick hem två par igår så ett par till mig och ett par till Towe

» Casual outfit

 

» Väntar på Hanna <3

Haha man ser ej röken på denna bilden, därav den fula minen xD


» Freaking friday

Äntligen fredag! så sköönt:)
Ikväll ska jag vara med Hanna, har inte varit med henne på flera månader! Nu ska jag ut och ta mig en cancerpinne, vi hörs!
SELFIE höhö

» Nya vita skor

Jag köpte dessa converse-lilknande skor igår på skopunkten igår när jag var på fastlandet, tror dom kostade 350 eller något! Det är jätte fräscht med vita skor tycker jag, det enda netativa är väll att nya vita skor verkligen lyser xD haha menmen det får väll gå!

» Rain drops

Vi stannade på mcdonalds och käkade lite #healthy.
Men nu är vi back on track!
Kolla vilken fin bild jag tog genom taket på pappas Mercedes

» FASTLANDET

Tja! igår var jag vid tandläkaren och fixade ett hål och det gick skitbra! jag har ju fått gå i en sprutskola på sjukhuset på grund utav att jag blev HELT fel behandlad sist av tandläkaren, men dom jag hade nu var sååå himla duktiga och jag var verkligen lugn!

Sen vid 4 så tog vi båten till Nynäs och vi stannade hos våra kusiner över natten! Vid 10 så ska vi dra mot Jönköping och där ska pappa få köra Ferrari och Porsche och sånt! Så Det ska bli superkul!

» Söta Flora

hon väckte mig och sa att hon hade en överaskning i köket! så himla fiint!!

» SPRING NAILS

Så vår fräscht!

» Tråkigt

jag har super tråkigt, ska fråga pappa om vi kan dra till stan och handla, behöver ny hårolja, kroppsolja, solglasögon fodral och sen nya filter till min E-cigg.
pappa har äntligen köpt hårinpackning till mig (har klarat mig utan de i flera månader!) Så nu är mitt hår sjuukt mjukt och det luktar as gottt!