» skolkatalogen

hej, fick hem skolkatalogen idag, ser lite halvful ut, men det funkar, haha

» ❁ Låg på köksbordet ❁

Detta låg och väntade på mig vid köksbordet när jag kom hem, alltid kul att få lite nya produkter att testa och sånt, men det brukar oftast alltid visa sig vara skit xd aja

» Dagen.

hej! idag var en helt okej dag, dagen gick välldigt fort och så... dagens höjdpunkter ser ni på bilderna nedanför, 

1. Towe satt och drack kaffe och ställde koppen på räcket som hon satt på. koppen ramlade och gick sönder xD
2. instagram bild jag tog på min tidning, såg jävligt kul ut!
för övrigt sträckte jag nacken alldelles nyss och det gör bajsont, kan inte titta åt höger. :-(

» allt är bara piss

Min dag sket sig helt enkelt, skulle vara på bibloteket 8.15 på morgonen pch sen så var vi där i en timme och sen fick vi sluta den lektionen så min nästa lektion skulle börja vid 12. Så jag skriver till mamma att jag vill bli hämtad och såklart har hon hunnit åka till jobbet och pappa var på fårö typ 1.5 timme här ifrån. så jag bah happ! då frågar jag Erik men han var på jobbet så då satt jag där i typ en timme, sen bah ne fan jag börjar gå uppåt mot öster, och att gå på kullersten i brant uppförsbacke när det regnar och man har fucking knäfraktur är fan inte det bästa.... aja ni kan läsa på bilden vad jag skrev till pappa. jag är hemma nu iallafall för att jag mår inge bra så då stannar jag hemma. jävla skit dag idag alltså!
det här var min instagram post.

» Sovmorgon

tja! 
idag har jag sovmorgon, vilket är fett skönt! sitter just nu och käkar frulle, funderar lite över min födelsedag, jag fyller ju år 1 december och veckan efter ska fråga ifall jag kan ha en fest här hemma, typ jag och brudarna i klassen, mina bästavänner och flera :-) kommer att bli grymt roligt. och btw, jag fyller 16! 

» ☠ ♡ S K O L A N ♡ ☠

sitter i skolan och mina nördar sitter och kollar på vines

» Just precis!


» ☆ Viva la diva ☆

wow är helt kär i paletten! kostade bara 145 kronor, och är EXTREMT likt "naked 2" paletten som för övrigt kostan runt 50 dollar vilken motsvarar ungefär 535 kronor!
Är sjukt nöjd! och concealern kostade typ 85 kronor!

hittade lite jämförelse bilder på google!
Övre: 145:-
Nedre: 535:-
snacka om att tjäna pengar

» till stan?

Ska fråga mamma om vi kan dra till stan, så kanske jag kan köpa något av de som jag visade i tidigare inlägget, och sen kanske vi käkar något! nice.

» ❤ m i t t ❤ h å r ❤


» Wanties!

Jag ska försöka att ta mig iväg till stan imorgon, för att jag är ledig imorgon! Och jag hoppas att jag kan få lite pengar av pappa till att köpa dessa saker!

Det är:
En ögonskuggsprimer från lumene
En neccesär ifrån åhlen (BEHÖVS!)
En concealer ifrån viva la diva!
och en primer från garnier! vill verkligen testa denna! :-)

» ♡ JFR.SE ♡


Skit nöjd iallafall! följ mig på VideofyMe - Izabelle Darvelid


» Clean up time! ♡

Har införskaffat mig en ny sån här! hade en sån förut och den är verkligen sjukt bra, men ser resultat snabbt om man använder den klokt hela tiden!

Det jag tycker är bra är att den rengör ju varje por och får ut skiten, sen har den även "salicylic acid" i den här tvålen, och sån syra får ju bort finnar och porer! love it!

» handlat

tjaa, kom just hem från affären, Jag var och hämtade mina piller och sen gick jag och pappa och handlade, så detta blev det!..... Alltså "risenta sesamkakor" är typ gooooast, det är skit mumsig och as billigt! sen så köpte vi flingor, tror dom heter tresor och det är vad som är upphällt i skålen, äter det som godis! det är ju choklad i dom! mums!

» ♡ F R U L L E ♡



» Wake up make up


Jag har då varit och köpt isadoras nya foundation "wake up make-up" på ica maxi, och jag har i färgen 02 sand, Och om jag ska vara helt ärlig så gillar jag inte den så himla mycket pågrund utav att den är typ tjock i konsistenten så man tror att den ska täcka bra, men sen täcker den jätte dåligt, man måste typ trycka på den på huden och sen "låsa fast" med ett puder, för om man rör den så blir det typ ett "hål" eller vad man ska säga... 

så den här funkade inte så super bra för mig, men den kanske funkar super bra för er? Då är det ju super bra :-D