» leker med webb kameran......

ehehhehehe
hahaha

» Fick min skoldata idag!

hejsan hoppsan, idag så hämtade jag ut min skoldata, det är en hp elitebook 8440p,har haft en sån här förut. Sen fick man en ryggsäck också, vilket är bra, Jag fixade även gymkort.. så det är ju bra? haha, Aja, nu ska jag ändra om lite i datorn och sånt där :) bajbaj
instagram bild

» ♕EYES LIPS FACE♕

Tja! Idag kom äntligen mitt ELF paket, väntat i över två veckor :P filmade en "ELF haul" video på min videofyme också ifall ni vill se den!

↑ Mineral foundation ↑

↑ Mineral foundation som man ändrar till sin egna färg! ↑

↑ Mineral concealer ↑

↑ Mineral glow ↑

↑ Mineral eyeshadow ↑

↑ Mineral booster ↑

↑ Tone correcting powder ↑

↑ Super glossy lip shine ↑

↑ Corrective concealer ↑

↑ Mineral blush ↑

» SKÖNHETSTIPS!

Tjenna tänkte bara rekomendera några produkter från en sida som heter fleur de santé! när jag får pengar så tänkte jag beställa hem lite utav deras produkter, och då kan jag lika gärna tipsa er om dem! Först och främst, deras smink och parfymer och grejer ser as proffsiga ut, och för det andra så är det bra grejer man får liksom! jag såg att mascaran på bilden nedanför som heter amaZe kostar bara 90 kr! jag har haft den förut och den är verkligen sjuukt bra, jag älskar smala borstar, det klumpar sig inte på underfransarna och det blir jätte snyggt. sen hade som en annan mascara med primer på ena sidan och mascara på andra, den vill jag verkligen testa! samt läppstiften/läppbalsamet, så jäkla fin färg, passar as bra till läppglanset, plus att läppstiften har typ antiaging grej i sig så att läpparna inte blir skrynkliga när man blir äldra XD sen har den också SPF10, och den är ju också bra, det är inte kul att bränna läpparna!

ni borde kolla in sidan, dom har eyeliners för bra pris och massa hudkrämer och sånt, dessutom FRI FRAKT, om ni vill beställa lite smink och sånt så har jag en rabbatkod som drar av 10%, bättre än ingen eller hur?
kopiera bara in det här: welfds13
annars så har dom värsta rean nu på typ 60% och sånt, men bara denna veckan!
aja ska va med hanna nu, puss hejdå!

» ★☟ska vara med bejb idag☟★

Idag har jag självstudiedag, och eftersom skolan inte hunnit dra igång riktigt än med läxor osv, så har jag inte så mycket och göra, men Hanna går i skolan idag till typ lunch, så jag ska göra lite moppeprov online, och sen öva på gångertabellen (fick några pappren av matteläraren) :p. Sen ska jag träffa min bejb!! saknat henne jätte mycket verkligen, Jag vet ennu inte vad vi ska göra, men det visar sig! 
 

Charmig bild va? ;)

» how cute?

titta vad jag köpte på ica Maxi igår! Nagellackborttagningsmedel ifrån IsaDora, i värsta lilla mini-sizen, och de kostade bara 10 kr styck! haha kommer definitivt köpa fler av dessa små händiga flaskor!

» svar på kommentar!

Hej, och tack så mycket.
Systemkameran jag använde var en "Nikon D3100" och undervattenskameran är en kodak, sedan hade jag ett vattentåligt mobilskal som jag filmade med på videofyme :) Det beror på vilken film du menar... Men jag redigerar mina filmer i videofyme

» ✎Back to school..✎

Hejcon bacon! Ja.. I detta inlägget tänkte jag prata lite om skolan! sounds boring, huh? Nej men nu är det så att jag har börjat i "ettan" eller "första ring" på gymnasiet eller vad man väljer att kalla det, saknar redan alla lärare på min förra skola, men det går nog över, jag trivs iallafall jätte bra på min nya skola, Guteskolan. Här så börjar man 08.15 varenda morgon, och slutar 15.00 och sedan har man en självstudie dag, då man kan vara hemma och plugga ikapp, fett bra! Men jag tänkte iallafall ge lite "back to school" tips och sen när jag kommit in i skolrutinen så kommer jag göra en "whats in my schoolbag" video! 
♡ FÖRBERED DIG 
 Allting blir såhäääär mycke lättare om man förbereder sig, packa gympakläder kvällen innan, gör läxorna i tid, vakna i god tid på morgonen så att du inte behöver stressa!
♡ PLANERA  
Investera dig en kalender som du kan skriva ner alla datum och viktiga grejer i, skaffa en kalender som du tycker är riktigt snygg, det hjälpte för mig. Om du har en as snygg kalender så blir den mycket roligare att använda, och den fångar ditt intresse mer! 
♡ "GÖR ALLTING SNYGGT"  
Som jag sa förut, skaffa skolmaterial som du tycker är snyggt och praktiskt, man vill inte ha likadana anteckningsblock som ser skittråkiga ut, köp massvis med olika färger eller mönster, eller designa eget så att det blir precis som du vill ha det. Köp överstrykningspennor i olika färger, ha pennor i din favoritfärg och anteckningsblockerna i det tema som du tycker är snyggt!
♡ SNACKS  
Vad jag gillar att göra är att lägga ner lite grejer i väskan som jag kan ta om jag blir trött/hungrig/utråkad det kan vara en dryck, typ en MER eller någon god smoothie dricka. MEN ingen kolsyra, du vill ju inte sitta i klassrummet och rapa, right? Ta med dig en frukt eller någon "snack bar"
♡ TA DET LUGNT ♡ 
Skolan är inte hela världen, slappna av och unna dig själv ibland, ta tid åt att vara med dina vänner, eller göra något kul med familjen! Annars kommer du att bli helt utbränd av att ständigt gå och tänka på skolan, inlämningar, läxor osv.

» N Y X ♡ CHROME EYE SHADOW

köpte denna igår, as fin verkligen! Den kommer ifrån NYX och är i färgen "MINK"
#gorgeous
 

» Ge mig förslag!

Hej hörni, jag behöver lite förslag till videos och inlägg som jag kan göra, jag har fått in om jag kunde göra en "whats in my schoolbag" video och "babyfood challnge" och lite sånt där. Och då undrar jag vad skulle ni vilja ha? Gillar ni videos mer än inlägg? Ja själv så tycker jag att båda är lika kul men jag är inte riktigt en sån som bara kan skriva inlägg om vad som helst, och det är samma med videos, jag vill ha lite mer upplagda inlägg osv. men min fanatsi tar slut såhär! *knäpper med fingrarna* så vore as kul ifall om ni bara kom med as många förslag! sorry för det långa inlägget men, jag kände att det behövdes!
 

» 30 random saker om mig



Har ni yttligare frågor så är det bara att fråga! kommentera eller fråga på min ask, eller någonting :)

» Tack pappa!

Han kom hem med dessa ifrån affären alldelles nyss, min ansikts scrub har precis tagit slut, så tack pappa ! :)
BTW, jag tror jag ska filma in en smink video imorgon , "hur jag sminkar mig" typ. låter det bra? eller ska jag göra en "tag" istället? kommentera eller skriv till mig på något vis :* börjar få lite dålig fantasi när det gäller bloggandet....


» V Ä R S T A ▽ K A T T E N

hahahahaha XDXDXD ta inte detta allt för seriöst, det var bara på driv
btw, här är youtube tutorialen som jag gjorde sminkningen efter!
http://www.youtube.com/watch?v=eYLKghaYHaA&list=PLBDB81CDA0402EAEE

 

» Det här med kommentarer.

Okej nu så tänkte jag bara höra lite med er. Tycker ni att om jag får en fråga i kommentarerna på bloggen att jag ska svara i ett inlägg på frågan eller att jag bara svarar på kommentaren så att personen som kommenterade bara kan se svaret?


» T Y P I C A L ♦ M I G !

Detta är så jäkla typiskt mig! Jag har precis fått hem ett paket ifrån Elf, och vad tror ni att jag gör? Jo jag beställer hem yttligare 11 produkter från Elf, varför? Jo för att jag gick in på deras sida (som alltid, hehe) och ser att dom har 60% rabatt på ALLT på hela sidan, och jag blev helt galen, för att jag redan fått hem! men jag klickade hem lite nya produkter som jag aldrig testat förut, så att det blir spännande! :D Jag sparade trots allt 289:- fett grymt!

Börjar misstänka att jag är en liten "makeup-addict"... 

» ♥ S P A I N ♥