» Lite outfit åh grejer

Tjenna! kom hem för ett tag sen, jag har varit i skolan och sen drog jag Jennie och Towe till max och käkade lite, sen efter de så köpte Towe ett par hörlurar och sen gick jag med henne och väntade på hennes buss i spö regnet och ja... sen blev jag hemskjussad av pappa :p haha roligt inlägg izza, roligt.... xD


 
Slängde på mig ett batman linne och en skjorta idag, för idag vare en sån chilldag! och sen en tubhalstuk och jeans på de! kändes enklast så

» Handlat på maxi!

sprang in snabbt som fan på ica maxi med lizette och erik, köpte lite mums till ikväll, lizette har ju klassfest, och är 18 år förfan :D sen köpte jag ett fint ljus för tio kronor, kommer passa bra i mitt fönster!



» ❤hehe❤

 
Älskar tröjan jag köpte igår 

» KLÄDER!

Var på stan idag och handlade lite, eller först och främst så köpte jag träningsbyxorna ifrån gina av Towe i min klass för att hon råkade beställa hem två! så jag ska ge henne pengarna imorgon! Peplum toppen ifrån bikbok är så jääävla snygg, love it! och sport bh:n har jag ennu inte provat likså byxorna! aja är sjukt nöjd iallafall och ska nog ha på mig tröjan ikväll! :'
Blir nog outfit bilder senare också så ni kan få se tröjan på!



» ❤MYS❤

Det regna super mycket ute :( så jag gjorde det lite mysigt och tände ljus och äter lite gott, ska göra en kopp te också!
puss

» FRÅGA - SVAR

(på postförskott så betalar man en viss summa för att hämta ut det själv och slippa betala med kort eller över nätet, då får du hem en uthämtningslapp (eller så får du ett sms), och så står det att paketet kommit till dit du angivit tex en matbutik eller så... där finns ditt brev/paket och sedan så betalar du pengarna DÄR istället, men då kostar det oftast 50 kr extra och alla företag har inte det dessutom.)

» G O L D

körde på guld detalj idag, guld har aldrig riktigt varit min färg, jag är mer av en silver tjej, men jag försöker pressa mig själv till att köpa mer guld, funkar väll sådär ;) 
BTW är det någon som vet något om "inkastet" på typ torsdag? vilken tid osv.. det ska väll vara på hamplan eller terassen som det numera heter ;) skriv på facebook om du vet något! :)

» NYTT

fick en BaByliss hårborste av pappa idag som funkar super bra. Sen två skönhetsprodukter jag fått ifrån veckorevyn, älskar bronzern och blushet, jag svirvlar bara ihop det med en borste och lägger det på kinderna! super skimrigt och fint! ögonskuggspaletten vet jag däremot inte om det är så bra, dåligt pigment, men får jag får pröva och se !

» IGÅR.

Igår var det ju fredag och jag hade sovmorgon till klockan tolv som vanligt, sjukt nice. Men efter skolan så skulle jag göra mina läxor och jag har så sjukt mycket att göra, vi får uppgifter och läxor all the time! Men sen så hjälpte pappa mig lite, men har endå sjukt mycket att göra (gör det nu) aja. sen var jag men Hanna och vi drog till ica maxi och köpte naturgodis och sånt. sen chilla vi vid mig sen drog hon hem! :p
bilder från igår, jag på morgonen och sen naturgodiser och aloeveran :)

» ☠ Fredagen den 13:de ☠

Haha ja vad ska man säga? tror ni på att man får otur denna dag?.. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro! igår färgade jag äntligen min utväxt, gjorde det helt själv så jag vet inte hur det ser ut där bak men det blev relativt bra framme! ikväll ska jag och brudarna hänga! längtar! :D.. hoppas att inget oturaktigt händer bara!
Bilder från idag! fast den första var från igår!

» ✞ 911 ✞


» ★SOFT!★

ledigt imorgon (onsdag) och sen är jag ledig på fredag! hur soft som helst, så har jag tid till att slappa, plugga ikapp och lite allt möljigt! och på fredag så ska jag festa med Hanna och sen två tjejer ifrån klassen! så det blir ju askul verkligen. men just nu ska jag bara vänta på pappa och sen plugga matte.
 

» Senaste bilderna!

Vet att det är sämsta kvalitén, men ibland orkar man inte hålla på med systemkameran

» HUNTERS.

så jäävla snygga,  någon som har lust att köpa ett par till mig ? ;) OCH JAG VET att vissa tycker att dessa är svinfula osv, men det är ju som allt annat... smaksak! på vissa passar dessa jätte bra och på andra inte lika bra, aja.. jag tycker iallafall att dom är snygga!
 

ALLA BILDER ÄR TAGNA IFRÅN GOOGLE, JAG HAR BARA SATT IHOP DEM I COLLAGE!

» Intagram pics

Detta jag hämtade ut på posten igår, lots of makeup! och två VS body mists!
 

» hämta ut pakeet

hmm spännande


» Smokey eyes

Vad tycks?
HISS eller DISS?

» ♕♡ w i s h l i s t ♡♕

Gjorde en önskelista med lite grejer jag önskar mig till min födelsedag/julafton, mest för att jag ska kunna visa mina föreldrar, men även för att ni kanske ska få lite insperation! Detta är långt ifrån allt vad jag önskar mig, men endå :) jag gör väll en klokare lista med länkar en annan gång! puss
 

» ❀THROWBACK❀


Jag till vänster, min kära vän isabel till höger

Jag på ett fält :P

Mamma överst min syster i mitten, jag längst ner!

Jag för jätttte längesen, snacka om små boobiez XD

Jag till vänster, Tintin till höger :)

Jag, Kamonrat och Joel

Jag för ett tag sen!
välldigt längesen!

» var med i tävlingen du med

klicka HÄR för att tävla om armbandet, och läs om reglerna där.
BILDEN ÄR TAGEN IFRÅN HENNES INLÄGG!

» ✿time to be healthy✿

Juste, ska köra igång nu, måste ju tagga beach jul och nyår haha ah ni hörde rätt, jag ska utomlands över jul och nyår i typ två veckor SUPERKUL.... höh
 

» ♥CUTE OUTFIT♥

Detta är faktiskt en outfit jag skulle kunna ha, bara för en såndär "slappdag" i skolan liksom. när pengarna rullar in så ska jag köpa ungefär denna outfit :) hoppas ni gillade bilden jag gjorde iallafall (gjord i paint typ XD) haha alltså hoodien r ju bara för söt!