» O.O.T.D

typ min favvo outfit

» Mm

A


» I hopp om att bli brun

Haha om det är något jag hatar så är det typ att vara blek, och jag har varken pengar eller tid till att dra till ett solarium som det ser ut just nu, har haft åhlens BUS förut men kommer ej ihåg om det blev en bra färg utav den eller inte, vi får la se! 

» Fartfylld dag

Dagen har varit så jävla sjuk. Jag bestämde att jag skulle vara med Flora och ta bussen ut till henne i fårösund. När jag sätter mig på bussen så slutade hon att svara jag ba happ! Sen när jag började närma mig fs så skrev jag till henne ba vart fan ska jag gå av nånstanns? Hon svarar inte. Jag få panik och hoppar av och börjar gå mot folkhögskolan som jag googlade färdbeskrivning till, satte mig i en busskur och spammringer flora och jag satt där i 2 och en halvtimme och jag skrev till hennes klasskompisar och ingen hade sett henne på hela dan typ, SEN så skrev en av hennes kompisar att hon låg och sov jag bah aha så då ringde jag henne och sen så ber hon mig att gå till affären och möta henne, så ser jag henne gå ut ur bygnaden rakt framför mig, haha vi ba kubbade rakt mot varandra och kramades. Jag hade ringt henne 38 ggr och skickat kanske 50 sms och tillochmed ringt hennes skola. Haha och alla hade skrivit till Flora ba "ÄR DU OK? Har det hänt ngt!?" Haha som det kan gå. Men hon är min bästavän och hon gör livet värt att leva <3 Sitter iaf på bussen just nu (kl är 22.22) jag hungrig och vill hem och äta, tvätta av mig sminket och sen kanske träffa "han" på en cigg. 
Fan va långt jag skrev haha

» ♡


» Silver


» My day

Idag har jag typ bara spelat skippo, kul liv va? Åkte till skolan i onödan idag för att läraren var sjuk, så jag Tow och Jen har typ spelat skippo, sen på lunchen drog jag hem. Pappa har iallafall köpt en tv-bänk till mig! Tummen upp på de!

» Best friend

Bild på mig och Hanna i sjuan, omg, vi hade satt ihop oss med "kattstryp" runt våra handleder och jag kommer ihåg att vi blev utkastade på spaska lektionen, typiskt oss..

» En dag med hanna

Igår tog jag och Hanna moppen till en jättefin utsiktsplats och vi tog med och pizza och musik. Fett bra dag! 
Bästavän

» Målar

Det började med att jag pluggade franska möbler, slutade med en målning. Blev rätt så nöjd endån..

» Skor

Skor ifrån DinSko
499:-
Så jävla sköna! Dom låter ingenting, nada what so ever när man går inomhus, dom fäster jätte bra i marken, perfekta för hösten/vintern. Lätta att matcha outfits med och dessutom lätta att få på sig (resor på sidan) 


» Shopping

Kom nyss hem från stan, har varit där med towe, det blev lite smått och gott!
Byxorna fick inte plats i andra bilden, såååå sköna

» Kaktus

Igår var jag på Linds och köpte dessa underbara kaktusar, kaktus är verkligen min favorit blomma, det finns ju så himla många olika sorters kaktusar! 
Det ser så himla stilrent och fräscht ut! Loooove it!