» Frukost

Kl är 10 i fem och jag vaknade för ett tag sen, jag somnade tidigt igår så det var därför. Nu ska jag käka frukost, jag har aldrig smakat mandarin lemonaden eller vanilj puddingen, så vi får se om det är gott 😊


» New in

Vart på stan med nathanjo 😊


» 4:18

Maaaaat


» Chillin'

Hello, sitter å kollar på youtube, ska snart spela lite spel åså, åååh juste fick julklappar igår ifrån Nathans familj, såååå snällt! Jag älskar dom verkligen såå mycket, jag förtjänar inte dom i mitt liv :( Anyway får ta bild å lägga upp imorgon, orkar inte ikväll.. 

Så tack så mycket för julklapparna! Betyder enormt mycket att ni tänker på mig!


» Sniceigt

Jag som är så himla törstig på natten, kolla vad nice detta blir att ha ovanför huvet😃


» Nappar

Haha kolla vad konstigt, Nathan sa att det tillochmed var en fjärde på som han åt upp xD


» JULKLAPPAR

Här är julklapparna som jag fått i år, jag är så himla tacksam! Min älskade familj❤❤❤ Snömans-hoodien är ju bara goals ;-) Jag tänker också tillägga att julklappar är inget som spelar roll på julafton, det viktigaste är att man får vara med sin familj och sitta å skratta åt saker vid bordet man äter vid. Så får man 100 julklappar eller 0 så spelar det ingen roll, så länge man har varandra!

Mamma-tradition med godishus❤
Bok som min far gjort med ett uppslag ifrån varje dag vi var i USA, såå fint!

» JULAFTON

Här är lite bilder ifrån idag, vi var ute och firade hos farmor och farfar😊

Hur amazing är inte denna bild???! Liz som tagit!

» SPEL!

Wiho!

Nu blir de lite nya spel ifrån steam rean! Tänka sig att man kan få 9 st spel för 20€, om jag skulle köpt alla till the orginala priset så skulle de lätt gå på 90€ #savingmula💶 

Tack Nathan!🖤


» Late breakfast early lunch

Gjorde lite mat nyss, klockan är halv tio så det kanske är lite konstig tid att äta på men äsch! Sen blev det ett stooort glas iskall apelsin juice fyllt med iskuber! Nom. Jag sa upp mig ifrån praktiken idag nu på morgonen också, kände att resturang-miljö absolut inte är för mig. Jag vill ha ett jobb då jag tex kan ha på mig mina egna kläder när jag jobbar åså, just thought i'd let you know!

 

» DIY BACKPLATE

Båda backplatsen på bilderna har jonathan gjort själv, men den han bytte till igår blev så jäkla snygg, den lyser runt alla kanter. Fotona har Jonathan tagit, så duktig han är! Haha slår vad om att dom som läser min blogg inte har nån aning om vad jag snackar om nu, men det har med data grejer att göra! 😃


» Work

Titta min snygga jobb outfit.


» Världens bästa föräldrar & världens bästavän.

Titta vad jag har blivit bortskämd idag av mina kära. Towe och jag bytte julklappar idag och då fick jag denna superfina plåtask med vintage coca cola design & ett hudvårdskit! Super nice, jag älskar verkligen plåtburken!! Sen när jag kommit hem så åker mamma, pappa och jag till stan för å köpa kalender och sen köpte dom denna jacka och sweater här nedan. Jackan kostade 749:- och tröjan 499:-, MEN det var 70% rabatt på dom så det blev svinbilligt. Jag är världens mest omtänksamma föräldrar jag!


» Första dagen, nu kör vi!

Värmer pizza i ugnen nu, vi måste dra snart, börjar om 40 min! Önska mig lycka till första dan!

Outfit of the day

» Nattkäk

Blir lite nattkäk innan vi går å lägger oss, nooom


» Cute pin

Idag fick jag hem denna söta lilla pin, haha har blivit besatt av att ha pins på min jacka, vene varför men de e cute och jag vill att de ska va min grej liksom, Iz the pin collector! Den är ifrån Ebay och kostade närmare ingenting🖤


» Bilder

Nu är baby hemma och vi har nyss ätit max mat! Imorgon så börjar min första dag på praktiken, im super nerveous! Dagen efter de ska jag till tandläkaren, ser inte fram emot de!


» Kunde inte skriva upp

Skulle ju egentligen skriva upp för mopedkörkort idag, men de vart fel i systemet, så fick bara ta bild till körkorten inte mer än så. Aja vi har löst de nu iaf och får boka om tiden!


» So this happened yesterday..

Igår bestämde vi oss för att spontant åka till ica M och köpa hårfärg, nu har Nathan rött överhår😃 snyggt va?


» My evening

Jag och Nathan gick till affären förut för att vakna till lite, så köpte vi lite lördagsmys. 

(Det där stora ciggpaketet i bakgrunden behöver ni inte oroa er för, jag har slutat röka, tänkte röka upp de på fester bara tror jag. Haha jg bryr mig inte så mycket när det kommer till rökning) Men jag har slutat röka regelbundet!


» Så förbannat snygg

Min stiliga pojkvän igår, wooow just woow! Hur kan man va så snygg? Han fick nog en miljon komplimanger utav mig igår. Haha.


» Hmmmm lite spontant.

Ja, nu undrar kanske ni vafan jag gör egentligen och ja, det började med att jag och mina förädrar pratade om hur jag ska ta mig till jobb. Eftersom det är ganska aktuellt så är det för stressigt med bilkörkort, så ja... haha jag ska försöka ta mopedkörkort, jag ska intensiv plugga i boken och skriva upp om 3 dagar och hoppas på det bästa (jag börjar jobba dagen efter) haha lets see how this goes!


» Bästa pojkvännen

Min honney är så fin, idag kom han hem med mina försenade födelsedagspresenter, jag fick tre bh:ar, en har jag redan på mig haha! Han vet att jag verkligen behövde de, så det var väldigt gulligt av honom!

Nu så ska vi sitta vid datorn och ikväll så ska vi se Grey's anatomi, yiha!


» Praktikplats!

Har inte orkat blogga på senaste. Dagar innan min födelsedag fick jag ju vinterkräksjukan så efter de har jag inte bloggat. Men jag har fyllt år(19) julpyntat och idag fick jag min praktikplats! Så jag kommer hålla till på flygplatsen hädan efter 😃 spännande va? Tror jag ska börja försöka ta fler bilder med systemkameran å😄