» Ny väska och ny plånbok!

Är helt käär i min nya väska och plånbok, de är näst intill perfekta!
 

» Outfit

Om en timme ska jag och Towen dra ut till henne och fota osv, så fler bilder kommer sen :-)


» Atm

Spelar lite

» Fridhem

Bilder jag tog när vi i mediagruppen var ute i Fridhem och fotade :)
Izabelle Darvelid ©

» Outside

Jag var ute i skogen och fotade nyss. Min kamera fick typ spel så bilderna blev inge bra, jag tog på naturen och sånt också men det var inget jag blev nöjd med.

» Bigfoot och barndop

Haha orkar inte ens berätta om igår. Det hände så sjuukt roliga grejer xD Jag kan prata om idag istället (dagen efter)
Idag så gick jag och Jonathan upp tidigt för att vi skulle på barndop (hans lillebror miio) och det var ute i hemse så vi tog bussen till roma och sen fick vi skjuts av hans andra bror :-) det var jätte trevligt att få träffa hela Jonathans familj sen efter vi varit där i ett par timmar så fick vi skjuts in till stan igen utav jonathans pappa :D Dock somnade både jag och J i bilen :p Och Jonathan ligger och sover bredvid mig nu... Haha så himla söt ❤️

» Ciggiluring

Hola mi amigos!
Har inget vettigt att skriva... Eller jo det är fredag imorgon! Tagga :-D

» Ansiktsmask

Så jävla gött

» Bubbelbad

Tjena!
Igår var Jonathan här och vi hade världens myskväll. Vi tappade upp ett Bubbelbad med massa skum, hade på skön musik i högtalarna och så hade vi gjort iste som vi drack! Efrer de gick vi in på mitt rum och kollade sista avsnitten utav "how i met your mother" och sen gosade vi resten av kvällen. 
Nu är klockan 10 i 8, jag är ledig idag vilket är skönt, Jonathan var ju dessvärre tvungen att gå kvart över sju. Aja jag ska väl somna om igen. Hörs!

» On wednesday we wear pink

Jag och Lizette 

» Kär

Jag älskar att vara kär.
Jag älskar att vara kär i honom.

» ÖB

Handlade lite smått och gott, torrshampoo 30:-, parfym som doftar väldigt gott för 49:- sen min favorit mascara ever för 29:- och två peel off masker för 9:- 
Och sen lite naturgodis!
Jag köpte också en ögonskuggspalett med 88 skuggor och sen massa hårinpackningar osv.

» Planer för kvällen

Hej! Jag tänkte bara skriva lite eftersom att jag har tråkigt! Ikväll kommer jag nog kolla på netflix och antingen se prison break (har redan sett hela men jag har börjat om) eller grimm, eller så ska jag rensa min kamera och sen provfilma lite,  vad vet jag inte än men aja... Annars tänkte jag kanske spela Garry's mod eller counter strike eller liknande.
Fett ful bild men skitsamma xD

» Boyfriend

<3

» Breathe me

Nu har Jonathan åkt hem med bussen :/
Ikväll så ska jag va med Hanna, holy moly vad jag saknar henne! Så hon ska sova här ikväll och det ska bli sjuukt roligt! Det blir förmodligen mer uppdatering ikväll! 
Finaste, underbaraste, bästa

» Gårdagen

Hahaha
Lovade honom igår att han skulle få frukost på sängen #jagärfettwifey

» Tio i fyra

Varför ska det vara så himla svårt att sova? Klockan är liksom snart fyra på natten och imorgon så ska jag upp och ha mattelektion och sen psykologi och efter skolan så ska jag och min syster åka till en butik och köpa en grej. Jag kommer vara dötrött imorgon! 

» Stuck on a feeling

Hej! 
Självstudiedag idag, fett skönt! Jonathan sov här inatt men han gick till jobbet 20 över 7 imorse så nu är jag själv. Så vad ska man göra? Fota sig själv? Ok funkar för mig
Alltså detta kommer låta så himla töntigt men han har seriöst fått tillbaka mitt leende. Jag har alltid hatat att le på kort och irl. Men han gör mig lycklig, bryr mig inte om att mina tänder är spetsiga, snea osv längre.

» Roligaste

Haha idag har det varit den roligaste medialektionen hitentills (hade media från 8-15) Innan lunch så skulle jag och Tow skriva en text som ska in till tidningen och sen fick jag ställa upp på at fotas när jag hänger upp tavlor osv.. Men efter de så skulle jag och Towiz filma lite sketcher och det var SÅ.JÄVLA.KUL asso jag dog typ, men det var ennu roligare när vi redigerade våra klipp i final cut pro (finns ju så jävla roliga effekter) Det var så himla kul, fick ont i magen efter allt skratt XD haha vi ska fortsätta filma på torsdag!
Nu ska jag power-napa en stund! 

» Äntligen hemma

Bonjour mes amis!
Kom nyss hem, idag har jag haft media lektion då jag och towe plåtade varandra och sen har jag haft franska!

» Kortfattad

Måndag imorgon, mamma fyller år imorgon. Jonathan kommer hit sen, längtar

» Skål

Nu ska jag halsa mitt vatten och sen gå och lägga mig. Godnatt

» Long time no see♡

Tjenna! Funderar på om jag ska börja blogga igen, mest för min egna skull men iallafall. Får se hur jag gör, det är ju nytt år, 2015!