» Halloj

Tja, vet inte vad jag ska skriva eller vad jag ska göra idag men det visar sig :-D

» Jag dör

Detta är vad som händer i vår chattgrupp på facebook, jag dör xD

» Lyx-frulle

Hej! Idag är det måndag och jag har sportlov, fett sköönt! Så Jonathan sa att jag fick sova ut. Så det har jag gjort, jag var även och handlade mig en liten lyxfrulle som består utav munkar och festis :D nu ska jag kolla lite på netflix och käka min frullis!

» Buss1

Nu sitter jag på bussen ut till Jonathan, här är lite fler härliga bilder från igår på mig och Jonathan

» Fest hos emil, blåmärken

Jag och André slog varandra på låren, detta blev mitt resultat :(
Jag och älskling
Festen
Jag och Jonathan gick hem igår och kom hem 4 på morgonen, standard.

» 2cool4school

äntligen lov, yey

» Two of hearts

Häj, idag har jag varit på stan, köpte två svarta högmidjade jeans på bikbok, ett par för 399:- och ett annat för 199:- och sen köpte jag en blå mjukisdress på cubus tjocktröjan ser ni på bilden, den kostade 199:- och mjukisarma 199:-

» Sista sekunden

Haha jag är så jävla dålig med bussar, bussen skulle precis åka när jag joggade dit, haha det var precis så att jag hann! Aja nu sitter jag iaf på bussen in till stan, jag ska träffa Lizette och käka lunch på stan med henne, trevlans vettni!

» @Jonathan

Hej igen,
Ligger i hemma vid Jonathan just nu, han åkte till jobbet 7 i morse och jag fick lov att stanna kvar i hans lägenhet ett tag eftersom att jag har självstudiedag på torsdagar och då ville jag sova ut en stund, jag har käkat frukost och kollat på fresh prince och ska nu bestämma mig om vilken buss jag ska ta hem! 

» En månad

Hej! Idag firar jag och Jonathan en månad tillsammans! Det kanske inte är mycket i andras mening, men under denna månad har min kärlek växt väldigt starkt för Jonathan. Jag är i ett förhållande som gör mig så himla lycklig! Jag mår bra av att vara med honom, och jag är så himla glad över att jag har honom i mitt liv. Jag är helt enkelt kär!
Jag älskar dig

» IZZALABUREN

Haha istället för reklamfilm så blev det en kort dokumentär-film, enjoy ;-)

» TILLFÄLLIG HEADER

Ville prova att göra en ny header, för min förra var gammal. Men denna blev dålig kvalle och inte riktigt som jag vill ha den, så jag ska nog göra den i skolan ist..

» Sweet dreams

Godnatt :*

» ya man


Bonjour! 
Imorgon så fick jag och Towe ledigt ifrån media lektionen så att hon och jag ska kunna filma in våran reklamfilm för ett drickspel som hon och Kevin har gjort, det ska bli sjukt kul! så vi har fått låna hem stativ och systemkamera ifrån skolan :)

» V-day

Hola, jag glömde blogga igår, men igår så drog jag ut till min älskling i Lärbro och vi bara var med varandra hela kvällen, jag älskar verkligen Jonathan, han är så himla fin bara. Så idag har jag varit med honom hela dagen, drog till coop förut och köpte kvällsmat, jag åt varm kyckling med potatissallad (gooott) och nu så sitter Jonathan och spelar och jag ligger i sängen och lyssnar på musik. Min data tog slut på telefonen så jag kan inte kolls på youtube eller netflix vilket SUGER. Haha aja, jag ska sova här inatt också och dra till skolan imorgon med bussen.
Byebye.

» Bowling

Tja, ikväll så var jag Jonathan, Niklas, André och Emil och käkade på sibylla, sen drog vi till bownlinghallen och mötte upp Liz och Jens, och så spelade vi lite. Sen drog alla hem till Emil och så kollade vi på roliga klipp på Pewds och sånt. Sen drog jag och jonathan hem!
Fun fact: idag är det Fredagen den 13:de och vi fick bana 13 på bownlinghallen xd

» Matte bror

Sitter på mattelektion, lyssnar på musik. Det går bra

» Godnatt

Pratat i skype i åtta timmar och 23 min. Gg! nu går jag och lägger mig.

» Voddi och morris

Morris och jag <3
Lizette med vodden <3

» Jungfrustekta bröst

Haha lizette garva så mycke åt mig att hon ramla på marken,
Nu blire RedBull och fresh prince ;-)

» Godnatt mi amigos

Nu blöder mina ögon snart för att jag är så trött. Vi hörs imorgon vänner!

» Hemma

Hej! Idag stannar jag hemma ifrån skolan, igår glömde jag att blogga men jag och min syster var ute och gick och vi bara gick och gick runt hela gråbo, runt terra nova! Vi satte oss och gungade på Terra nova skolan (där vi gick 0-6) och bara snackade! Vi var borta i typ 3 timmar! Haha det var så jävla skönt bara! 

» Shoppat

Hejsan
Idag har det varit en vanlig skoldag, media och franska. Efter skolan så drog jag och Tow till stan och jag köpte ett par skor på DinSko, ett par converse liknande för 99:- och sen var vi även inne på åhlens då jag köpte puder och en foundation ifrån lumené, aldrig testat den förut, men den kostade 149:- och pudret kommer jag inte ihåg. 
Nu ska jag städa och duscha för att Jonathan kommer hit sen efter jobbet. Längtar <3

» god morgon

godmorgon!
ligger i sängen och fipplar med datorn, jag har så himla tråkigt :( Jonathan ligger och sover som vanligt, igår så var jag och Jonathan med Lizette och Jens och vi åkte typ runt i lizettes bil, sen stannade vi på donken och pratade om gamla minnen å så, jävligt trevligt :)

» Så kär

Ligger i sängen och har tråkigt, jag får väl ta och städa, tiden går så fort idag!
Jag är så så himla kär, så himla lycklig. 
Jag tänker på honom hela tiden.
Jag älskar honom.

» Snö i håret

Tjenna, sitter just nu i skolan och arbetar, jag har datorn som jag lyssnar på musik med framför mig, en choklad kaka och lite loka så jag känner mig rätt nöjd, detta är första gången på flera år som jag går i skolan utan min medicin och det känns bra hitintills, jag skakar ganska mycke med kroppen utav rastlöshet och jag var tvunget att gå ut ur klassrummet för att arbeta utan att ta in vad alla gör/säger osv. Men annars är jag lugn och samlad :D

» Love me like you do

Gårdagens smink, rufsigt hår...

» Atm

Ligger här med jonathan och lyssnar på musik! Han sover dock, jag har ingen aaaning om vad han drömmer om men han är ganska rolig att se och lyssna på xD 

» Outfit, svampen osv!

Här är några härliga bilder från igår, jag tog inte alls många bilder :-(
Gårdagens outfit, hade dock på mig en jacka över hela tiden :-p
Ebba! A.k.a Svampen ;-) haha så jääävla skön tjej!
André, fett kul kille! :D