» ♡ M A K E U P ♡

Fick hem två paket imorse! :D


©Izabelle Darvelid
OBS! Alla bilder är tagna utav mig, förutom loggorna, de är tagna från google.se



» B E R G S - U T F L Y K T !

Vi åkte upp till berget som finns här i trakten, det var sjukt högt uppe, och as varmt xD Men man får ju skylla sig själv som tar tjocktröja.. :p
 

» N E W I N .

                                                             • B         A         R         C         E         L         O         N         A •

» S P A I N

hola! jo jag är i Spanien! Det är skit varmt och as nice här! kan nästan inte blogga någonting för att vi har problem med internet, men det löser sig nog, nu ska jag göra mig i ordning, puuuuss


» DAGENS TIPS!

Hej! nu ska jag ge er ett litet tips! Om man har torrt eller frissigt hår så är det jätte bra med hår oljor osv, och argan olja är ju välldigt populärt just nu! Jag har välldigt många olika hår oljor och detta är den senaste jag köpte och den kostade 40:- på HM liksom! och den är jätte bra om man inte vill slösa sina pengar på dyra oljor!
Hår oljor applicerar man (jag) någon decimeter ifrån där örsnibbarna slutar och sen ner till topparna, men man börjar oftast att ta det i topparna. och man behöver inte ta alls mycket för att det är lätt att man gör det så att det ser fettigt ut! man vill bara få en snygg och fräsch glans i håret! vipps! så har du ett mjukt och fint hår!
.
men jag använder det inte bara till håret utan jag använder också denna olja för att ta bort min vattenfasta mascara och den är freaking amazing till de! jag tar några droppar på en våtservett och håller över ögonlocket en stund, sen drar det över ögat och vipps så var mascaran borta! this is good stuff!

» naglar och jeans

hej, det blir inge fårö idag för att vädret är inte alls bra, det bara blåser :/ aja, bild på nagelacken som jag målar mina naglar i just nu och på jeansen jag har på mig idag, de har svarta trianglar på sidorna :D


» En dag på stranden!

Hallå! idag har jag varit på stranden med mamma och pappa, och jag har badat i havet och solat :) tog verkligen inga bilder, det vart bara en bild på min frukost, mig själv här hemma och sen på envitamin well som vi köpte på hemvägen, aja! imorgon ska vi till fårö och då tar jag förhoppningsvist med systemkameran!
 

» VIDEO!

 

» Instagram.

har gjort så himla mycket och har så mycket att göra, förlåt att jag inte bloggar men jag har verkligen inte haft tid till det!! hoppas ni förstår.

kommer säkert en video imorgon där jag förklarar allt. ps/ på instagram heter jag "IzabelleDarvelid" det är bara att följa, jag uppdaterar relativt ofta! :)

 


» STÄDA.

håller på att städa, det sugeeer, det är ap-tråkigt


» VIDEOKLIPP- FEL SIDA AV VÄGEN?

så jäkla pinsamt, han bakom, han bah? vad gör du ? du kör ju på fel sida av vägen, hur tänkte du nu? blöö, jag dör ...
 

» SOLAT LITTÄ.

Nu har jag tagit mig i kragen och solat för andra gången den här sommaren, men det slöt endå med att jag gick in, alltså jag hatar att ligga och sola, det är bara jobbigt, och blev knappt brunare xD men jaja
förresten, det var någon som frågade på min ask om jag kunde ta bild på alla mina skinjackor och lägga upp. Grejen är att jag kom på att jag har slängt några av mina skinjackor, men två vet jag iallafall att jag ska ha här hemma! men jag tänker inte lägga upp det idag, men kanske imorgon. behöver fixa någon som kan stå och fota mig också..
ursäkta om jag skrämde er för att jag är utan smink! men jag försökte iallafall fixa bilden så att jag skulle se LITE bättre ut xD

» S U S H I .

mmh, så sjukt gott, det är vegitarisk sushi ifrån sushibar! :*
 

» ASK.FM

Ja, jag har en sida som heter ask.fm och där så kan man gå in och ställa fråger till mig, ni kan fråga lite allt möjligt om det är något ni undrar över eller vill veta osv. Så detta är alltså en FRÅGESIDA, man ställer frågor eller "antingen eller" frågor och ja.. ni fattar!  Om man skulle vilja skriva någonting till mig som inte är en fråga kan ni kommentera här på bloggen eller kontakta mig på annat sätt. på denna sida så svarar jag välldigt fort eftersom att jag även har appen!
jag hoppas att ni går in och kanske skriver nån fråga eller börja följa mig där, man kan fråga anonymt och man följer även anonymt varesig man har ett konto där eller inte!, bra va? klicka på bilden så öppnas ett nytt fönster med min ask profil! puss
 

» ▲DAGENS▲

tre bilder jag tog nyss typ! så ah, såhär ser jag ut idag! Vi har gäster nu, så måste dra! :)
 

» NATTKÄK.

Vaknade med värdens magknip inatt, brukar göra det. men iallafall då gick jag och värmde upp ni vet "felix köttfär's paj" det var mumsigt, sen så blev det varmt och gött i magen och så kunde jag somna om! 
 
 

» Handlat på ica maxi !

blev några utav mina favoriter, torkat annanas, festis och lite ansiktsprodukter! det förklara lite av vad jag skall göra ikväll, ska köra lite smått "hemma-spa" med aniktsmasker och sen skall jag se på film och bara mysa!
hoppas att ni får en lika mysig kväll som jag kommer att ha! puss.

» ♡skriv!♡

okej, nu tänker jag länka ut bloggen så, det jag vill veta är vad ni tycker om designen och allt det där, kommentera gärna tips och förslag vad jag kan göra här på bloggen! eller så kan ni skriva på min ASK.FM vad ni tycker och tips osv!
 
 
 

» BUDAPEST!

Kolla vad jag och pappa gjorde tillsammans? det är budapest! supergott var det!
 


» Ta hål i tungan...? IGEN? ♡

 Hejsan på er!
Jo det är ju så att jag har haft hål i tungan förut, för ungefär ett år sedan eller något, och jag funderar på att ta hål igen? Ni kanske undrar varför jag inte har hål längre? Alltså det var så här... min dåvarande bästis tog tung-piercingen på mig, och den satt verkligen perfekt och det var ur snyggt, men jag fick så jäääkla ont, jag kunde varken prata, äta eller dricka, och jag blev så rädd så att jag tog ur den vilken jag ångrar för hon som gjorde det, gjorde det verkligen perfekt! Och nu har jag somsagt blivit lite sugen på att ta hål igen!

aja nog pratat, jag ska väll komma till saken, jag funderar på att gå till en studio och göra det, min pappa har gett mig ett kanske till att få göra det. men vad tycker ni? ska jag göra det? behöver eran hjälp! ;-)
 hehe detta är jag med min piercing dåra ↑

» Ja..... en blogg? ♡

Ja detta är då min nya blogg som jag kommer försöka att uppdatera med bilder och videosar! För de som inte vet vem jag är så kan jag berätta det! 

Mitt namn är då Izabelle Darvelid, jag är 15 år och fyller 16 i December, jag bor på Gotland i staden Visby. Efter sommarlovet så skall jag börja på gymnasiumet vilket känns helt sjukt! Jag älskar att ta det lugnt, vara med min bästa kompis Hanna, och vara med min familj :) Jag har ett stort intresse för smink, jag älskar att testa nya skönhetsrelaterade produkter och jag gillar även att fota med familjens systemkamera. I den här bloggen kommer jag att skriva om lite allt möjligt, och för att det ska bli så roligt för ER [läsarna] så får ni gärna kommentera eller kontakta mig om ni har någonting ni vill att jag ska ta upp, eller skriva om osv! Så ja, kom gärna med tips och förslag om det finns några!

Jag hoppas att ni stannar här på bloggen!
 och om någon undrar varför bloggen heter "hinka" så är det för att jag hette "hinka_bertz" på LOL, och jag gillar låten fucka ur! ;-)

» RÖKNING DÖDAR.

 

» Milkshake.

JUST NU:
dricker banan och choklad milkshake, och håller på att fixa designen. Jäkla vilket jobb det är att få allting rätt! jag som har kort stubin också! haha får väll snart nöja mig även om allt är kaos! xD