» RÖKNING DÖDAR.

 


Anonym
07 Juli, 2013 - 15:16

och ändå röker du? är du självmords benägen? vill du dö eller? varför vill du suga in GIFTIG rök i lungorna? vad ger det dig? vad är positivt med det? tänk riktigt jävla noga på vad du egentligen gör när du sätter din jävla cancerpinne mot läpparna och börjar ta kål på dina lungor! JÄVLA ÄCKLIGT ATT RÖKA BTW! LUKTAR SKIT OCH MAN FÅR GULA TÄNDER! jävla idiot!

Svar: Vi alla dör väll någon gång eller hur? nej jag är inte självmordsbenägen, om jag hade varit självmordsbenägen hade jag väll förfan gjort allt annat utom att röka och hoppas på att dö xD och vad det ger mig? det ger mig lugn när jag är stressad. OCH BTW haha ALLA luktar inte skit och får gula tänder utav att röka förstår du väll? man har ju ändå hygien, som t.ex att man använder parfym tuggar tuggummi, borstar tänderna osvosv. jag står för mitt val när det gäller rökning. idiot kan du vara själv, visa lite respekt när du skriver!
Izabelle Darvelid

Anonym
08 Juli, 2013 - 15:16

om du menar "YOLO" kan du fan ta livet av dig på en gång! hoppas du får KOL eller cancer så ska vi se ifall det är så jävla tufft att du rökt sen du va 10. och sen så hjälper det ju för fan inte med att borsta tänderna för att få bort det gula på tänderna, jävla "IQ badboll". tänk sedan på alla dina vänner som inte röker och ända andas in det jävla gift du blåser ut, de är ju som sagt farligare med passiv rökning. sen kostar det ju en jävla massa pengar, så SÄG MIG PÅ VILKET SÄTT RÖKNING ÄR POSITIVT? JÄVLA IDIOT!


Svar: när fan sa jag yolo? va? och vem FAN är DU att komma till MIN blogg och kommentera på dedär viset ANONYMT? va? hade du tänk att gå och skrika på de som dricker kaffe också? för att dom också kan få gula tänder??? nej dåså. och jag tänker faktiskt på mina vänner, jag visar respekt genom att inte röka folk upp i ansiktet utan jag går en bit ifrån eller så går jag själv iväg. dra inte förhastade slutsatser. och om det kostar pengar? jo men varför i helvete bryr DU dig om jag väljer att spendera mina pengar på cigaretter? klagar jag på vad du går och köper eller? NEJ DÅSÅ! håll din jävla mun stängd och sluta ta åt dig så jävla mycke av tre fucking bilder. och förrsesten vilken FUCKING hemsk människa du är som hoppas att jag ska få cancer. istället för att bli arg hade du kunnat skriva "jag hoppas att du gör rätt val genom att sluta" kalla mig idiot en gång till alltså....
Izabelle Darvelid

per-olof
08 Juli, 2013 - 15:16

hahaha tar fram popcornen

Svar: Varför?
Izabelle Darvelid

Sandra
01 Juli, 2013 - 15:16

Har lite rökfrågor XD.

Hur får du tag på cigaretter? Jag menar du är ju inte 18. :)
Vilken smak är godast?
Vad fick dig att börja röka?
Kan du inte lägga ut mer rökbilder?

Kram!

Svar: 1. -
2. den absolut godaste ciggen i min åsikt är marlboro beyond helt klart, efter den så är lucky strike fresh godast!
3. det som fick mig att röka var grupptryck och typkänslan att vara "cool" as töntigt, jag vet men så var det!
4. alltså jag vill helst inte göra det, för att det är välldigt provoserande och folk tar illa upp osv. men visst så kan jag kanske göra de!

hoppas att du blev nöjd med svaren! kram! :)
Izabelle Darvelid


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo