» Ismasking- extra as fuck

Haha fick hem min nya ismaskin idag från cdon.com. Det är en wilfa ice 12s som tydligen är bäst i test. Kostade 1499kr men det kände jag att jag ville unna mig själv då jag äääälskar att dricka iskallt. Den kan göra runt 70 isbitar i timmen. Så jäkla niceigt bara! Men extra as fuck, haha
 Ska prova att hä i kokat vatten nästa batch så kanske isbitarna blir genomskinligare än dom här. 

» Drinkkväll hos cilla

Igår så hade cilla styrt upp en drinkväll med totalt 11 tjejer, många från jobbet men även cillas kompisar, uppdraget var att man skulle bjuda alla på en drink eller shot och det var skitkul att få prova massa nya goa grejer!
Sen var det även invigning på gute igår, joda folket hade fått en speciell kod så vi kunde vara där innan allmänt folk mellan 20:00-22:00 men vi hann inte dit eftersom vi drack hos cilla. Men det var kul endån med massa folk. Vi mötte upp fler joda peeps och dansade sönder. Så jävla nice. Äckligaste bakfyllan idag dock!!!!
outfit, kostymbyxor från zalando och top ifrån h&m. klocka från michael kors
Galna Bettan!❤
Slattiz❤ smeknamnet fick hon från festen. la ihop alla slattar från shotrunda så shottade hon de😂L E G E N D

Blöta rövar hahaha

❤Underbara människor❤

» Stoppad av polisen

Första gången jag blev stoppad av polisen var ikväll, haha slöt typ kl 00:00 och skulle åka hem på elmoppen, tänder en cigg eftersom att nu på sommaren är den gångfartshastighet i hamnen (5-7km/h) 
Och det är ganska svårt att åka så långsamt på en moppe och hålla balansen och samtidigt ligga ute i kanten eftetsom en bil var bakom mig (såg ej att de var polisen) nej så ser jag blå-ljusen i bakspegeln haha. Tydligen lös inte baklampan på moppen, så körkortet fick jag visa och även blåsa i alkoholmätare, lol! 

» Kickoff JoDa 2019

Tjena idag har vi haft kickoff på jobbet, vi har kickoff inför sommaren och sen i slutet av sommaren så har vi också en ’avslutning’ sjuukt kul! Vi får heller inte veta vad vi ska göra utan bara typ "ta me oömma kläder" osv.
Iår delades vi iallafall in i lag och sen fick vi en lista med punkter vi skulle utföra som dom alla gav olika påäng, exempel:
-dansa vouge på en uteservering
-få en turist att dansa kycklingdansen
-plocka 7 sorters blommor
-hoppa i havet
-spela in en musikvideo
Och vårt lag lyckades göra alla grejer men fick halvt påäng för kycklingdansgrejen bara för att det egentligen skulle vara på en uteservering... sen var det brännboll. Och vårt lag var ju mer eller mindre handikappat eftersom en har knäproblem och inte får springa och den andra har gjort illa foten. Men vårt lag vann hela brännbollen???!! Fatta att vi var shockade?

Sen åt vi buffe på jobbet och hade musikquiz. 
Och alla grejer vi gjort under hela dagen så vann vårt lag faktiskt! Skitkul!
Sen var det utgång, då gick vi till bolaget och drack, skitkul, sen gick vi till munken och satt där till stängning ^^

(null) (null) (null) 
(null) 
(null)     
(null)



» Aromat och the inner world

Vart i affären och köpt äppelcider och aromat, nu tittar jag på youtube och spelar The inner world! Imorgon 15:30 har vi kick off på jobbet också, ska bli spännande att se vad vi hittar på i år, eftersom de alltid är hemligt ^^
(null)


» Midsommar 2019

Ja nu äre dagen efter och man blev ju lagom full igår, man var på dansgolvet och dansade och Johan ramlade över avspärrningsrepet till scenen, haha när dom hade strobe lampor och man är full då ser man ju inte vart man hoppar eller nått xD 
Men grillningen i katthammarsvik gick bra (innan partyt). Det är ju ett jäkla krux att fixa en grillning till mycket folk, slutar med att alla sitter och äter kall mat endån, haha. Men det var mysigt.
Sen körde jonathan mig och Towe i hans bil och johan, kevin och robert åkte med Johan. Vi  satt och pimpla vin i bilen och tydligen var towes rosé sparkeling så när jag drack så spröt det tillbaks i mitt face. Mindre kul!
Och mitt vita vin (bild nedan) var ju sämsta ever, korken lossnade så att jag fick dricka ur ett kartongshål och fick småbitar i munnen, vafaaaan.
(null)
Grill-outfit☝🏼
(null)
Fest outfit☝🏼
(null)
Vinet me bajskork

» Icy bling

Ikväll äre midsommarfirande som gäller, är liksom ledig i fyra dagar nu (Göööööötttt) så till skillnad från förra året när man var på åmine 2.0 ute i När så behövde ju både jag och Towet upp och jobba dagen efter, nu är både jag och Tow lediga :D

I år är det ute i Fröjel och jag och jonathan åker ut till kattvik och grillar med towiz familj först innan vi drar to da party
(null)
Kvällens smycken blir blingiga, halsband som jag fått utav mamma (det är i silver och föresteller Gotland <3) örhängen och ring är från aliexpress och klockan är från michael kors. Det blir riktigt aestetic tror jag, outfit kommer väl imorgon eller senare idag. Hade ju inget att ha på mig :( plus att detta är ju första midsommar där det ser ut att bli riktigt bra väder också x)