» ✎Back to school..✎

Hejcon bacon! Ja.. I detta inlägget tänkte jag prata lite om skolan! sounds boring, huh? Nej men nu är det så att jag har börjat i "ettan" eller "första ring" på gymnasiet eller vad man väljer att kalla det, saknar redan alla lärare på min förra skola, men det går nog över, jag trivs iallafall jätte bra på min nya skola, Guteskolan. Här så börjar man 08.15 varenda morgon, och slutar 15.00 och sedan har man en självstudie dag, då man kan vara hemma och plugga ikapp, fett bra! Men jag tänkte iallafall ge lite "back to school" tips och sen när jag kommit in i skolrutinen så kommer jag göra en "whats in my schoolbag" video! 
♡ FÖRBERED DIG 
 Allting blir såhäääär mycke lättare om man förbereder sig, packa gympakläder kvällen innan, gör läxorna i tid, vakna i god tid på morgonen så att du inte behöver stressa!
♡ PLANERA  
Investera dig en kalender som du kan skriva ner alla datum och viktiga grejer i, skaffa en kalender som du tycker är riktigt snygg, det hjälpte för mig. Om du har en as snygg kalender så blir den mycket roligare att använda, och den fångar ditt intresse mer! 
♡ "GÖR ALLTING SNYGGT"  
Som jag sa förut, skaffa skolmaterial som du tycker är snyggt och praktiskt, man vill inte ha likadana anteckningsblock som ser skittråkiga ut, köp massvis med olika färger eller mönster, eller designa eget så att det blir precis som du vill ha det. Köp överstrykningspennor i olika färger, ha pennor i din favoritfärg och anteckningsblockerna i det tema som du tycker är snyggt!
♡ SNACKS  
Vad jag gillar att göra är att lägga ner lite grejer i väskan som jag kan ta om jag blir trött/hungrig/utråkad det kan vara en dryck, typ en MER eller någon god smoothie dricka. MEN ingen kolsyra, du vill ju inte sitta i klassrummet och rapa, right? Ta med dig en frukt eller någon "snack bar"
♡ TA DET LUGNT ♡ 
Skolan är inte hela världen, slappna av och unna dig själv ibland, ta tid åt att vara med dina vänner, eller göra något kul med familjen! Annars kommer du att bli helt utbränd av att ständigt gå och tänka på skolan, inlämningar, läxor osv.


anonym
20 Augusti, 2013 - 15:47

hej gillar din blogg! Jag undrar vad för kamera du använde när du var i spanien? delvis undervattenkamerna. Skulle vara tacksam för svar!

Svar: hej tack, jag använde en nikonD3100, vattenkamera var en kodak och sedan hade jag ett undervattens skal till min telefon!
Izabelle Darvelid

Anonym
20 Augusti, 2013 - 15:47

och vad du använde för program när du redigerade din film?

Svar: videofyme!
Izabelle Darvelid


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo